Is de snelle e-bike een leasebak-killer?

mooi artikel over de snelle eBike van 09-10-2015 Hans AriënsBron: OneWorld
klik op het plaatje voor de link

forensen
forensen

en mijn reactie op het artikel:
“Mooi artikel waar ik me helemaal in kan vinden. Sinds dit voorjaar gebruik ik de snelle ebike zo’n drie keer per week voor woon – werk verkeer. Waar ik voorheen zo’n 20 km per jaar fietste, fiets ik nu zo’n 240 km in de week! En geen enkel probleem als een ‘echte’  fietser mijn wiel kiest om zo een beetje uit de wind te kunnen fietsen…”

2 gedachtes over “Is de snelle e-bike een leasebak-killer?”

  1. Leuke site!
    Ik ben benieuwd waar je dat leuke tasje voor bijv. je telefoon (voor op je frame) hebt gekocht?

    Groet,
    Esther

    1. Hoi Esther, excuus voor de late reactie. Het fietstasje werd op 1 van de vele chinese sites gekocht. Waarschijnlijk http://www.banggood.com of http://www.lightinthebox.com Kostte destijds 8 euro incl. de verzendkosten. Snap niet dat ze het daarvoor kunnen doen. Maar let op; als je voor meer dan 21 euro besteld kunnen er inklaringskosten en BTW kosten bijkomen. MvG Erik

Reacties zijn gesloten.