Cachebike

De Riese & Muller HS Cruiser wordt niet alleen voor het Woon-Werk verkeer gebruikt maar ook voor ‘fun’. Zomaar een rondje fietsen in het weekend, of een geocache tour uitstippelen…

Black Box X bij kilometerpaal 10
Geocachng bij het kanaal te Almelo

2 gedachtes over “Cachebike”

  1. Heb zelf ook 2 dagen een R&M Cruiser HS te leen gehad. Heerlijke fiets om te rijden. Mijn route is 27 km enkele reis, op de stand Turbo had ik in deze zeer gunstige omstandigheden nog maar 1 streepje en 4 km actieradius over.

    Bosch kan inmiddels ook 500WH accu’s leveren, dat ga ik met mijn fietsgedrag wel nodig hebben. Helaas moet ik de fiets straks weer inleveren en weer op mijn “standaard” Merida E-spresso 410 stappen. Ook geen foute fiets maar iets minder snel šŸ™‚

    1. Beste Maarten, dank voor je reactie. Het liefst zou ik mijn 33 km enkele reis ook in de Turbo doen maar met mijn 1.80 lengte en bijna 100 kg gaat dat niet lukken. En in deze koude tijden is de capaciteit van de accu ook nog een stuk minder. Ik begin nu in de ECO stand, dan zo’n 14 km in de TOUR, en het laatste gedeelte in de SPORT ondersteuning. Meestal heb ik de laatste twee km nog net genoeg accupower over voor een eindsprint in de TURBO stand (fun!). De 500 WATT accu komt dus als geroepen. Maar ik moet nog wel even doorsparen want de prijs is niet mis! En eigenlijk zit ik nog meer te wachten op een technische doorbraak die accu’s sterker, lichter en goedkoper kan maken maar vooralsnog moeten we het maar met de ‘ouwerwetse’ powerpacks doen… Erik

Reacties zijn gesloten.