Woon – Werk – Woon, de eerste keer weer

Bijna twee jaar na ‘de grote klap’ voor het eerst weer met de snelle fiets naar het werk in Zwolle. Het weerbericht had het over ‘buien wat later op de ochtend’ en ’s middags nog meer buien met hagel en mogelijk onweer. Op de vroege ochtend inderdaad de 33 kilometer Nijverdal – Zwolle in een uur èn droog kunnen volbrengen. Volle ondersteuning (Turbostand) en daardoor is onderweg een accuwissel nodig.

Pitstop voor een accuwissel met de dames op de achtergrond

Maar dan de middag… Amper 5 minuten onderweg en de eerste hagelbui op mijn kop. Daarna koude regen en wind tegen. Verstand op nul en hard doorfietsen. Onderweg hopend dat het zonnetje nog een keer doorbreekt of dat de wind plotsklaps in de rug zou komen. Dat gebeurde natuurlijk niet dus dan maar hoop putten uit het liedje ‘Joargetieden’ van Robert Brinks aka Handy Joe aka De Boogiekearls.

Na een goed uur weer thuis. Ondanks het weer een prima gevoel. Weer lekker op de fiets. Gelijk ook maar ingeschreven voor de :

Sufferfest Beer Challenge

Bereid je voor! De uitdaging gaat binnenkort van start.

  • Deelnemers 108.491

Van 4 mei 2020 tot 31 mei 2020 —
Complete four days of activity per week for four weeks
Minimum 20 minutes of moving time per activity